ONLINE TANÁCSADÁS

Karrier tanácsadási vagy szupervízió-alapú coaching szolgáltatásunkat online is igénybe veheted. Fontos tudni, hogy a titoktartási és etikai szabályok és keretek ugyanúgy működnek az online térben, mint a személyes találkozónál.

Kiknek ajánljuk?

 • Aki lakhelye, munkája vagy egyéb okok miatt nem tud személyes találkozón részt venni.
 • Budapesttől távolabb él, és helyben nincs vagy nehezen elérhető az igazán jó szakember, akitől álláskeresés vagy munkahelyváltás kapcsán tanácsot kérhet.
 • Aki külföldön él, és nincs lehetősége anyanyelvén karrier tanácsadó vagy coach segítségét kérni – pedig a nehézségek, dilemmák megfogalmazása magyarul jobban megy, és ezért egy magyar anyanyelvű tanácsadó tudna igazán segíteni.

Hogyan működik?

  1. Az első alkalom előtt telefonon egyeztetünk, megállapodunk, hogy milyen online app-on tartjuk a megbeszéléseket, lehet pl. Google Meet/Zoom/Skype/Viber/Messenger is) .
  2. A fizetés időpontfoglaláskor, előre utalással történik, bankszámlára (ezt is telefonon és emailben egyeztetjük).
  3. 48 órás lemondás van, tehát, ha bármi közbe jönne, kérjük, jelezd időben (legkésőbb a megbeszélt időpont előtt 48 órával), és keresünk másik időpontot. Ha nem mondod le (vagy nem időben), és mégsem tudsz részt venni, akkor ki kell fizetned a tanácsadási díjat. Persze, reméljük, hogy nem lesz ilyen és jól fogunk tudni együtt dolgozni! 🙂
  4. A megbeszélt időpontban kollégánk a számítógép előtt várja a bejelentkezésed. A személyes kapcsolatot a webkamera használata segíti.
  5. Fontos, hogy a megbeszélésünk során olyan külön szobában legyél, ahol nincsenek zajok, nincs átjáró forgalom, és nyugodt körülmények között tudunk beszélgetni.
  6. Szükség lesz még papírra és tollra, mert lesznek olyan kérdések, amiket majd  átbeszélünk, és jó, ha a válaszaidat le tudod írni magadnak, hogy később vissza tudd olvasni.

Tapasztalataink szerint, a Zoom (vagy más online platform) – megfelelő kép és hangminőség esetén – hasonlóan tud működni, mint a személyes találkozó. Mivel az emberi kapcsolatokban az információk megosztása és a kommunikáció nagy része non-verbális csatornákon zajlik (látjuk a másik fél arckifejezését, mimikáját, testtartásának változásait, észrevesszük hangszínének, hangsúlyának, hangerejének változásait stb.) ezért is hatékonyabb a munka videóval együtt, mintha csak telefonon beszélnénk vagy e-mailben kommunikálnánk.

Az online tanácsadás – a személyes találkozáshoz hasonlóan – alkalmanként 1 vagy 1,5 óra.

⇐ vissza a karrier-tanácsadás oldalára

⇐ vissza az életvezetési tanácsadás (coaching) oldalára

vissza a szupervízió oldalára

online

A Skype-ot innen töltheted le:

A Zoomot innen töltheted le:  

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt