Ne várj tovább! Hívj vagy írj nekünk és segítünk! Érdemes karriertanácsadó (coach) segítségét kérni...

  • Ha új utakat keresel szakmai életedben, változtatni szeretnél, de nem tudod, hogyan  és merre indulj
  • Ha több év kihagyás után keresel munkát, állást (pl. vállalkozó státuszból vagy kisgyerekes szülőként)
  • Ha segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy eldöntsd: merre orientálódj, milyen munka illik hozzád leginkább
  • Ha jó lenne egy HR szakemberrel is beszélni arról, milyen az igazán ütős önéletrajz és motivációs levél
  • Ha szeretnéd megerősíteni önbizalmadat és önértékelésedet, és szívesen felfedeznéd rejtett tartalékaidat, elfelejtett álmaidat és céljaidat, amik segíthetnek a változásban.

Jelentkezz egyéni konzultációra Drimmer Judithoz!

Az álláskeresés gyakran hosszú, sok türelmet kívánó folyamat. A Transit Coaching szakemberei által összeállított Álláskeresési Útmutató módszertani segítséget ad ahhoz, hogy

  • képes legyél tisztán megfogalmazni: mi is a célod, miért szeretnél munkahelyet váltani, vagy miért keresel állást,
  • kiválaszd, melyek ezek közül a legfontosabbak és leginkább sürgetőek,
  • végiggondold erősségeidet, tapasztalataidat,
  • és meghatározd azokat a munkaköröket, iparágakat, amerre érdemes lenne elindulnod a keresésben, és ami tetszene is neked.

A Transit Coaching szakembere segít ezek átgondolásában, letisztázásában.

Továbbá ötletekkel, bevált tapasztalatainkkal segítünk – az internetes álláskeresés mellett – beindítani a sikeres álláskeresésed folyamatát, és tippeket adunk ahhoz is, hogyan írd meg úgy az önéletrajzodat és motivációs leveledet (magyarul vagy/és angolul), hogy nagyobb eséllyel behívjanak személyes interjúra.

Igény esetén, segítünk megírni LinkedIn profilodat és felkészítünk állásinterjúra is. 

Az első konzultáció (kb. fél óra) ingyenes: ekkor megbeszéljük, hogy mire van szükséged, mi hogyan tudunk segíteni, és ezután eldöntheted, mennyire szimpatikus a módszer, és mennyire vagy kész a közös munkára. Ezután – egyénre szabottan – javaslunk 2-3-5 alkalmas találkozót (alkalmanként 1-1,5 óra), amikor közösen dolgozunk a személyes céljaid elérése érdekében. A konzultáció díja függ a találkozások számától és a munka jellegétől (végigmegyünk-e a teljes álláskeresési folyamaton vagy csak az önéletrajzodat kell átnézni, esetleg csak állásinterjúra készítsünk-e fel).

Abban az esetben, ha már nagyjából összeállt a fejedben, hogy merre indulnál, esetleg van kész önéletrajzod, LinkedIn profilod, és ezeket szeretnéd átbeszélni egy szakemberrel, akkor választhatod az 1 alkalmas konzultációs alapcsomagot. Ennek díja 15 000 Ft és 1,5 óra hosszú.
(Természetesen, ha az alapcsomagot választod, akkor is van lehetőséged többalkalmas konzultációra. Ezt az első alkalom után megbeszéljük.)

42 éves voltam, amikor megszűnt az állásom és teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi lesz velem. Judithoz ajánlás útján jutottam, és hálás vagyok érte. Judit nagy empátiával, szakmai hozzáértéssel, személyes elakadásaimra való figyelemmel segített abban, hogy ismét megerősödjek, tisztábban lássam erősségeimet és céljaimat. Beszélgetéseink hatására sikerült megfogalmaznom, hogy mi számomra a fontos, mit szeretnék és megtaláltuk azokat a pozíciókat, amikre jelentkezhetek. Judit segített az önéletrajzom és a LinkedIn profilom felfrissítésében is. Nagyon sokat kaptam ezektől a beszélgetésektől, nagyon köszönöm! L. Orsolya 

Hívjál vagy írj nekünk,

és foglalj konzultációs időpontot! Skype konzultációt is vállalunk!

Az űrlap kitöltésével és elküldésével igazolod, hogy az Adatvédelmi Szabályzatot elolvastad és elfogadod.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt