Ne várj tovább! Hívj vagy írj nekünk és segítünk! Érdemes karriertanácsadó (coach) segítségét kérni...

  • Ha új utakat keresel szakmai életedben, változtatni szeretnél, de nem tudod, hogyan  és merre indulj;
  • Ha több év kihagyás után keresel munkát, állást (pl. vállalkozó státuszból vagy kisgyerekes szülőként) vagy jelenleg munkanélküli vagy;
  • Ha segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy eldöntsd: merre orientálódj, milyen munka illik hozzád leginkább;
  • Ha naprakész információra van szükséged arról, hogy hol és hogyan érdemes állást keresni;
  • Ha jó lenne egy HR szakember segítsége egy igazán ütős önéletrajz és motivációs levél megírásához;
  • Ha szeretnéd megerősíteni önbizalmadat és önértékelésedet, és szívesen felfedeznéd rejtett tartalékaidat, elfelejtett álmaidat és céljaidat, amik segíthetnek a változásban.

Személyes tanácsadás mellett skype-on is igénybe veheted szakemberünk segítségét. Részletek itt: online tanácsadás

Jelentkezz egyéni konzultációra Drimmer Judithoz!

Az álláskeresés gyakran hosszú, sok türelmet kívánó folyamat. A Transit Coaching szakemberei által összeállított Álláskeresési Útmutató módszertani segítséget ad ahhoz, hogy

  • képes legyél tisztán megfogalmazni: mi a célod, mi motiválja az álláskeresésed vagy miért szeretnél munkahelyet váltani,
  • kiválaszd, melyek ezen szempontok és okok közül a legfontosabbak és leginkább sürgetőek,
  • végiggondold erősségeidet, tapasztalataidat,
  • és meghatározd azokat a munkaköröket, iparágakat, amerre érdemes lenne elindulnod a keresésben, és ami tetszene is neked.

A Transit Coaching szakembere segít ezek átgondolásában, letisztázásában. Nincs rossz kérdés, bátran kérdezhetsz!  Valódi figyelmet kapsz és számos, a gyakorlatban hasznosítható tanáccsal, technikával gazdagodhatsz.

Továbbá ötletekkel, bevált tapasztalatainkkal segítünk – az internetes álláskeresés mellett – beindítani a sikeres álláskeresésed folyamatát, és tippeket adunk ahhoz is, hogyan írd meg úgy az önéletrajzodat és motivációs leveledet (magyarul vagy/és angolul), hogy nagyobb eséllyel behívjanak személyes interjúra.

Igény esetén, segítünk megírni LinkedIn profilodat és felkészítünk állásinterjúra is. 

Az első konzultáció (kb. fél óra) ingyenes: ekkor megbeszéljük, hogy mire van szükséged, mi hogyan tudunk segíteni, és ezután eldöntheted, mennyire szimpatikus a módszer, és mennyire vagy kész a közös munkára. Ezután – egyénre szabottan – javaslunk 1-3-5 alkalmas találkozót (alkalmanként 1,5 óra), amikor közösen dolgozunk a személyes céljaid elérése érdekében. A konzultáció díja függ a találkozások számától és a munka jellegétől (végigmegyünk-e a teljes álláskeresési folyamaton vagy csak az önéletrajzodat kell átnézni, esetleg csak állásinterjúra készítsünk-e fel).

Ha most arra van szükséged, hogy átbeszéld a céljaidat, erősségeidet egy szakemberrel, és irányokat és ötleteket kapj az álláskeresésed elindításához, esetleg van kész önéletrajzod, amiket felfrissítenél, akkor válaszd az 1 alkalmas, 1,5 órás konzultációs alapcsomagot! Ennek díja 15 000 Ft.

Ha most ennyit nem tudnál kifizetni, lehetőség van 1 órás konzultációra is, amely szűkebb fókuszú a 1,5 órásnál, de van mód itt is átbeszélni a céljaidat, erősségeidet és segítséget kaphatsz önéletrajzod elkészítéséhez, felfrissítéséhez. Ennek díja 10 000 Ft. 

Természetesen, ha a 1,5 órás alapcsomagot választod, akkor is van lehetőséged többalkalmas konzultációra. Ezt az első alkalom után megbeszéljük.

Néhány visszajelzés ügyfeleinktől:

25 évig dolgoztam ugyanazon a munkahelyen, egy rendezvényszervező cégnél, amikor a koronavírus-járvány miatt a cégünk egyik napról a másikra lehúzta a rolót. Egyike voltam a tíz alkalmazottnak, akik megdöbbenve tapasztaltuk, hogy mostantól nincs biztos állásunk és jövedelmünk. Sok mindennel foglalkoztam az elmúlt 25 évben, mégis, hirtelenjében úgy éreztem, hogy ez a tudás már nem ér semmit a mai helyzetben. Nagyon sok segítséget kaptam Judittól az önéletrajzom megírásához, de igazából azt köszönhetem neki, hogy nőtt az önbizalmam, és képes voltam elhinni, hogy vannak erősségeim, amik a tapasztalataimmal együtt segíthetnek egy új állás megtalálásában. A Judit által ajánlott álláskeresési módszerekkel nagyon sok állásra jelentkeztem, és 1 hónappal a találkozásunk után már meg is találtam az új munkahelyemet, ahol jövő héten kezdek. Az új munka sok új tanulást és új lehetőséget is jelent, és nagyon örülök, hogy valami újban tudom kipróbálni magam. Még egyszer nagyon nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!! M.P.

42 éves voltam, amikor megszűnt az állásom és teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi lesz velem. Judithoz ajánlás útján jutottam, és hálás vagyok érte. Judit nagy empátiával, szakmai hozzáértéssel, személyes elakadásaimra való figyelemmel segített abban, hogy ismét megerősödjek, tisztábban lássam erősségeimet és céljaimat. Beszélgetéseink hatására sikerült megfogalmaznom, hogy mit szeretnék és megtaláltuk azokat a pozíciókat, amikre jelentkezhetek. Judit segített megírni az önéletrajzomat és a LinkedIn profilomat, és már ettől is nőtt az önbizalmam 🙂  Nagyon sokat kaptam ezektől a beszélgetésektől, nagyon köszönöm! L. Orsolya 

Hívjál vagy írj nekünk,

és foglalj konzultációs időpontot! Skype konzultációt is vállalunk!

Az űrlap kitöltésével és elküldésével igazolod, hogy az Adatvédelmi Szabályzatot elolvastad és elfogadod.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt