Szerződéses módszerrel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy először egy bevezető, ismerkedő beszélgetéssel kezdünk, és ennek eredményeképpen állapodunk meg a célokban és az együttműködés, együttdolgozás formájában, feltételeiben.
(Online tanácsadásunkról itt olvashat.)

Tiszteletben tartjuk, ha a folyamat bármely pontján az ügyfél úgy dönt, hogy szeretné megszakítani a közös munkát.

A Transit Coaching szakemberei nem gyógyító munkát végeznek, nem dolgoznak betegségkategóriákkal. A Transit Coaching szakemberei segítő szakemberek, akik egészséges emberekkel dolgoznak. Ha úgy látjuk, hogy valamilyen okból nem tudunk az ügyféllel közösen dolgozni, ezt a közös folyamatban minél korábban jelezzük, és igény esetén más szakembert tudunk ügyfelünknek ajánlani.

Üléseinken olyan elfogadó, nyugodt, biztonságos légkört alakítunk ki, ahol van idő és lehetőség a nehézségek és elakadások átgondolására, jobb megértésére. Kérdésekkel, visszajelzésekkel, különféle kreatív eszközökkel (rajz, szerepjáték stb.) dolgozunk. Saját élményekre reflektálunk, és a tapasztalatok tudatosítását segítjük új szempontok behozásával is. A közös munka során fejlődik a résztvevők önismerete, megerősödik önbizalma és képesek lesznek tisztábban megfogalmazni dilemmáikat, majd meghozni azokat a döntéseket, amik a továbblépést segítik.

Egyéni és csoportos foglalkozásainkon – a résztvevők száma miatt – kicsit mások a módszerek és a hangsúlyok, de az alapelvünk ugyanaz: tanácsadóink professzionális segítő szakemberek, akik részéről teljes diszkrécióra számíthat. Mindent, ami a találkozókon történik vagy elhangzik, bizalmasan kezeljük, harmadik féllel nem osztjuk meg.

Alapelvünk, hogy szeretjük a különbözőséget és éppen ezért  ítélkezés- és minősítés-mentes, elfogadó légkörben szeretünk dolgozni, és erre bíztatjuk ügyfeleinket is.

A Transit Coaching csapata folyamatosan képzi és fejleszti magát, szakmai kompetenciáit. Mindannyian napi szinten foglalkozunk coaching-gal, emberek fejlesztésével, támogatásával.

Adatvédelem

A Transit Coaching tiszteletben tartja mindenki szellemi tulajdonát. Éppen ezért, amennyiben úgy találja, hogy az oldalunkon szereplő írás vagy kép sérti az Ön szerzői jogait, és elküld nekünk egy erre vonatkozó igazolást, úgy levesszük a hivatkozott írást vagy képet, vagy kiegészítjük a megfelelő forrás-hivatkozással.

Az oldalainkon lévő képek illusztrációk, amelyek az olvasókat segítik egy-egy üzenet jobb megértésében. A képek saját fotók vagy nyilvánosan elérhető, ingyenesen felhasználható forrásokból származó képek.  Mivel sokszor nehéz megállapítani, hogy egy interneten elérhető fotó-adatbázis nyilvános-e vagy privát, ezért a Transit Coaching készen áll bármilyen anyagot és képet törölni az oldalról, amennyiben egy szerző igazolja, hogy ő az eredeti tulajdonosa a feltett fotónak és annak törlésére kér minket. Kérjük, ha fenntartása van az oldalakon szereplő anyagok szerzői tulajdonával kapcsolatban, írjon nekünk!

További információkat adatkezelésünkről az Adatvédelmi Szabályzatban olvashat.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt