(egyéni coachingról) Elő szoktam venni a papírt, amit együtt csináltunk… és jó érzés, hogy látom, mennyire sokrétű minden… de leges legbelül ÉN vagyok! Már szörfözöm a hullámokon, nem fulladozom!!! Igyekszem szárnyalni… (Viki)

(egyéni coachingról) Úgy érzem, ez alatt a néhány beszélgetés alatt nagyot léptem előre, és ez Téged is dícsér! Sokat segítettek a kérdéseid, a türelmed, és ezt nagyon köszönöm! Már tisztábban látom önmagamat, mit is szeretnék, merre tovább. Az pedig, hogy mi lesz belőle megvalósítva, már csak rajtam múlik… (Kata)

(egyéni coachingról) Gyakran gondolok a beszélgetéseinkre, sokat segítenek nekem most is építgetni magamat, tenni a dolgaimat… (Márta)

(karrier tanácsadásról) 42 éves voltam, amikor megszűnt az állásom és teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi lesz velem. Judithoz ajánlás útján jutottam, és hálás vagyok érte. Judit nagy empátiával, szakmai hozzáértéssel, személyes elakadásaimra való figyelemmel segített abban, hogy ismét megerősödjek, tisztábban lássam erősségeimet és céljaimat. Beszélgetéseink hatására sikerült megfogalmaznom, hogy mi számomra a fontos, mit szeretnék és megtaláltuk azokat a pozíciókat, amikre jelentkezhetek. Judit segített az önéletrajzom és a LinkedIn profilom felfrissítésében is. Nagyon sokat kaptam ezektől a beszélgetésektől, nagyon köszönöm! L. Orsolya

(karrier tanácsadásról) Kedves Judit! Nagyon köszönöm a segítséget! Akkor jöttem rá, hogy milyen fontosak voltak a korábbi találkozóink és beszélgetéseink, amikor összeraktam az önéletrajzomat a kiválasztott hirdetésre. Most már tisztán látom, milyen állás érdekel, és miért, és magabiztosan képviselni is tudom azt. Sokat segítettek az ötleteid és javaslataid, hogy mit és hogyan keressek a neten és lelkesebb is vagyok az álláskeresésben 🙂 Köszönöm még egyszer! (Ági)

(önismereti csoportról) Nem tudtam korábban, hogy mire jó egy önismereti csoport vagy az önismeret… Anyukám mondta mindig, hogy jó lenne, ha ismerném önmagam, mert akkor nagyobb lenne az önbizalmam… A csoportban tükröt tartunk egymásnak és segítjük a másikat, hogy biztonságban érezze magát, miközben megoszt egy fájdalmas, felkavaró vagy meglepő esetet, ami vele történt. Fontos, hogy bízom a csoporttagokban. Ez is új, mert alapban nagyon bizalmatlan vagyok. Azt hiszem a bizalom, és a többiek figyelme kellett ahhoz, hogy ne féljek belenézni a tükrökbe. Most úgy gondolom, hogy itt kezdődik az önismeret. (Zsófi)

(önismereti csoportról) A többiek jelenléte, figyelme segített abban, hogy mélyebben elgondolkozzam a problémán. Jó érzés és inspiráló volt a figyelem! (Sándor)

(önismereti csoportról) Sok új szempontot kaptam a jelenlévőktől és most más megvilágításban, tisztábban látom az eredeti témámat. A dilemma most inkább egy útelágazás, és arról kell elgondolkodnom, hogy mi az, amit bevállalok és mi az, amit nem… A saját felelősségem kérdése felerősödött. Köszönöm ezt az élményt, megerősödtem önmagamban! (Júlia)

(önismereti csoportról) Különleges élmény volt nekem a mai nap. Az, hogy ebben a csoportban hogyan dolgozunk, és én hogyan tudok magamra figyelni. Hogy itt van idő arra, hogy megálljak és elgondolkozzak egy helyzetről, ami velem történt, és feltehetem azt a kérdést, hogy ez vajon ismerős-e, szoktam-e így működni máskor is. Ez a csoporton kívül még nem jutott eszembe, és sok új gondolat született ebből a kérdésből. Köszönöm, viszem tovább a gondolatokat! (Eszter)

(önismereti csoportról) Az a gyakorlat, amivel a saját témánkat kellett egyre mélyebben átgondolni, nekem átütő volt! Tisztázott és rendbe rakott bennem sokmindent, és csak azon csodálkozom, hogy eddig hogyhogy ezt így nem gondoltam végig! (Tamás)

(önismereti csoportról) Jó volt magamról tanulni ebben a csoportban. Úgy érkeztem ide, hogy bizonytalan vagyok magamban, az életben, a munkámban. Most úgy érzem, hogy bátrabb lettem, mert meghoztam néhány döntést, ami fontos volt nekem és másképp látom magamat a munkahelyemen is. Sokat segítettek a többiektől kapott visszajelzések és a gyakorlatok: sokszor napokig gondolkodtam azon, hogy mi is történt velem itt a csoportban. Örülök, hogy kitartottam és végig itt voltam a találkozásokon, mert sok új energiát kaptam és magamról is többet megtudtam. (Dóra)

(karrier csoportról) Köszönöm a pozitív visszajelzéseket Tőled és a csoporttagoktól is! Úgy érzem, megerősödtem, nőtt az önbizalmam! És bár azért jöttem, mert az álláskeresésben kellett segítség, de sokat tanultam magamról. Például azt, hogy nyitottnak lenni jobb, mint bezárkózni. Ha nagyon negatív vagyok, ha arra fókuszálok, ami nem megy, amitől félek, akkor nem tudok előre lépni. Ha magammal szemben ennyire kishitű vagyok, akkor nem tisztelem magam. És ez látszik kívülről is… Azt hiszem,  ez is közrejátszott, hogy eddig minden állásinterjúmat kudarcosnak értékeltem. Jó volt az is, hogy hasonló problémákról beszélgettünk és éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Az interjúra felkészülés izgalmas volt, jó volt ebben a segítő, támogató körben kipróbálni magam különféle helyzetekben. Már nem félek 🙂 (Anna)

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt