(csoportos szupervízióról) „Először azt az alap érzést emelném ki, hogy határtalan biztonságot éreztem a csoportban azáltal, amilyen tudatosan és professzionálisan vezettétek és kézben tartottátok a folyamatot, barátságosan terelve bennünket vissza a megtartó mederbe. Ezen kívül a csoport erejére hívnám fel a figyelmet, amit szinte észrevétlenül hoztatok felszínre, engedve és buzdítva minket arra, hogy szívvel-lélekkel támogassuk egymást. A ráadás élményem pedig, amit minden érdeklődő figyelmébe ajánlanék, hogy a résztvevők kivétel nélkül kaptak választ vagy válaszokat az elején jól megfogalmaztatott szupervíziós kérdésükre. Páratlan élmény volt” (P. Bence)

(csoportos szupervízióról) “Köszönöm a lehetőséget, jó élmény volt a szupervíziós csoport. Nekem nagyon inspirálóan hatott a rengeteg kérdés, amivel egymást megtámogattuk. Jó volt, hogy párhuzamosan mindenki tudott magával dolgozni egy kicsit. Személyesen is fontos volt nekem a szakmai magányom felismerése, ami további gondolatokat indított el bennem. A tőletek érkező intervenciókóból különösen tetszett, amikor eggyel mélyebbre kellett mennünk a kérdésünkkel. 🙂 ” (S. Anita)

(csoportos szupervízióról) “Az online szupervízióban szimultán dolgoztunk ketten, ismeretlenül. A létrejött térben az önreflexióink egyszercsak összeértek és egymást támogatták. Amit az egyikünk mondott magáról, az továbbvitte a másikat. Mintha valami erő segítségével mentünk volna lépésről lépésre egyre mélyebbre, egyre inkább megnyílva, közben teljes biztonságban. Felemelő élmény volt!  Nagyon köszönöm!” (P. Éva)

(karrier tanácsadásról) Juditot az állásinterjúm előtt kerestem meg, mert a sok kudarcos interjú után úgy éreztem, talán mégiscsak jó ötlet segítséget kérni egy szakembertől… Egy közös ismerősünk ajánlotta, és hálás vagyok Juditnak, mert nagyon sok praktikus tanácsot kaptam! Főleg az volt nekem hasznos, hogy milyen kérdésekre számítsak és hogyan érdemes ezekre a kérdésekre válaszolnom. Gyakoroltunk is együtt és ez is segített abban, hogy magabiztos voltam és nagyon jól sikerült az állásinterjúm. Egy nappal az interjú után hívtak, hogy enyém az állás! Nagyon boldog vagyok, mert egy éve kerestem állást és végre sikerült! Z. Kata

(karrier tanácsadásról) Kedes Judit! Nagyon jó volt a tanácsadás, hasznosnak éreztem hogy hangosan kimondattad velem mit-miért-hogyan keresek, így bennem is realizálódott pár dolog. Neki is álltam az önéletrajz kijavításának, pár helyre már jelentkeztem is. Köszönöm szépen a segítséget! (M. Anett)

(karrier tanácsadásról) Egy szolgáltatóközpontban dolgoztam csoportvezetőként majdnem 2 évig, amikor átszervezés miatt új területre kerültem. Ez a terület nagyon nem jött be nekem, nem érdekelt a munka és nem láttam benne fejlődési lehetőséget sem. Ezért is kezdtem állást keresni, és a Transit Coaching karrier tanácsadójától kértem segítséget. Ez nagyon jó döntés volt, mert többszöri beszélgetésünk után, szakmai tapasztalataim és érdeklődésem alapján Judit olyan munkaköröket, pozíciókat ajánlott, amik új irányokat nyitottak az álláskeresésemben. Ő hívta fel a figyelmemet arra a cégre is, amit én meg se néztem volna, mert egy teljesen más iparágban működik, mint ahol eddig dolgoztam. Meg is pályáztam itt egy állást, és bár jól sikerült az interjúm, de végül nem én kaptam meg a pozíciót. De egy hónappal később megkerestek a cégtől és felajánlottak egy másik pozíciót, amit el is fogadtam. 2 hónapja dolgozom itt és nagyon örülök, hogy sikerült váltanom! (B.Á.)

(karrier tanácsadásról) 25 évig dolgoztam ugyanazon a munkahelyen, egy rendezvényszervező cégnél, amikor a koronavírus-járvány miatt a cégünk egyik napról a másikra lehúzta a rolót. Egyike voltam a tíz alkalmazottnak, akik megdöbbenve tapasztaltuk, hogy mostantól nincs biztos állásunk és jövedelmünk. Sok mindennel foglalkoztam az elmúlt 25 évben, mégis, hirtelenjében úgy éreztem, hogy ez a tudás már nem ér semmit a mai helyzetben. Nagyon sok segítséget kaptam Judittól az önéletrajzom megírásához, de igazából azt köszönhetem neki, hogy nőtt az önbizalmam, és képes voltam elhinni, hogy vannak erősségeim, amik a tapasztalataimmal együtt segíthetnek egy új állás megtalálásában. A Judit által ajánlott álláskeresési módszerekkel nagyon sok állásra jelentkeztem, és 1 hónappal a találkozásunk után már meg is találtam az új munkahelyemet, ahol jövő héten kezdek. Az új munka sok új tanulást és új lehetőséget is jelent, és nagyon örülök, hogy valami újban tudom kipróbálni magam. Még egyszer nagyon nagyon nagyon köszönöm a segítséget!!!! M.P.

(karrier tanácsadásról) 42 éves voltam, amikor megszűnt az állásom és teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi lesz velem. Judithoz ajánlás útján jutottam, és hálás vagyok érte. Judit nagy empátiával, szakmai hozzáértéssel, személyes elakadásaimra való figyelemmel segített abban, hogy ismét megerősödjek, tisztábban lássam erősségeimet és céljaimat. Beszélgetéseink hatására sikerült megfogalmaznom, hogy mi számomra a fontos, mit szeretnék és megtaláltuk azokat a pozíciókat, amikre jelentkezhetek. Judit segített az önéletrajzom és a LinkedIn profilom felfrissítésében is. Nagyon sokat kaptam ezektől a beszélgetésektől, nagyon köszönöm! L. Orsolya

(karrier tanácsadásról) Kedves Judit! Nagyon köszönöm a segítséget és a jó ötleteket, amiket az állásinterjú előtt kaptam Tőled! Én is meglepődtem, de működött! Sikerült a tanult technikákat alkalmaznom, és így teljesen nyugodt voltam, tudtam mosolyogni 🙂 és egy nagyon kellemes beszélgetés volt az egész interjú. Most várom, hogy visszaszóljanak. De bármi is lesz, már annak is nagyon örülök, hogy jól éreztem magam az állásinterjún és ettől magabiztosabb is lettem. Még egyszer köszönöm! (Marcsi)

(karrier tanácsadásról) Kedves Judit! Nagyon köszönöm a segítséget! Akkor jöttem rá, hogy milyen fontosak voltak a korábbi találkozóink és beszélgetéseink, amikor összeraktam az önéletrajzomat a kiválasztott hirdetésre. Most már tisztán látom, milyen állás érdekel, és miért, és magabiztosan képviselni is tudom azt. Sokat segítettek az ötleteid és javaslataid, hogy mit és hogyan keressek a neten és lelkesebb is vagyok az álláskeresésben 🙂 Köszönöm még egyszer! (Ági)

(egyéni szupervízióról) Elő szoktam venni a papírt, amit együtt csináltunk… és jó érzés, hogy látom, mennyire sokrétű minden… de leges legbelül ÉN vagyok! Már szörfözöm a hullámokon, nem fulladozom!!! Igyekszem szárnyalni… (Viki)

(egyéni szupervízióról) Gyakran gondolok a beszélgetéseinkre, sokat segítenek nekem most is építgetni magamat, tenni a dolgaimat… (Márta)

(egyéni szupervízióról) 7 éve dolgozom gyógypedagógusként. Juditot a munkahelyemen ajánlotta egy kolléganőm, és nagyon örülök, hogy végül rávettem magam és felhívtam. Az utóbbi években azt vettem észre, hogy összefolyik munka és magánélet, mert nehezen tudok nemet mondani. Nagyon szeretem a munkámat, de azt éreztem, hogy folyamatosan ideges és fáradt vagyok, rohangálok mások ügyeit intézni, és szinte csak a negatív dolgokat hallom meg. A szupervízióban aztán ráébredtem, hogy a kiégés határán vagyok. A szupervíziós beszélgetésekben a legjobb az volt, hogy volt idő a lelassulásra, a magamra figyelésre. És hogy teljes figyelmet kaptam én is, és a témáim is. Judit nagy empátiával, türelemmel vezette a beszélgetésünket, a kérdései segítettek tisztázni sok mindent önmagamban. Megerősödtem, és változom is, mert már jobban tudom képviselni a saját érdekeimet. Köszönöm a segítséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom! (K.Éva)

(egyéni coachingról) Úgy érzem, ez alatt a néhány beszélgetés alatt nagyot léptem előre, és ez Téged is dícsér! Sokat segítettek a kérdéseid, a türelmed, és ezt nagyon köszönöm! Már tisztábban látom önmagamat, mit is szeretnék, merre tovább. Az pedig, hogy mi lesz belőle megvalósítva, már csak rajtam múlik… (Kata)

(szupervíziós csoportról) Sok új szempontot kaptam a jelenlévőktől és most más megvilágításban, tisztábban látom az eredeti témámat. A dilemma most inkább egy útelágazás, és arról kell elgondolkodnom, hogy mi az, amit bevállalok és mi az, amit nem… A saját felelősségem kérdése felerősödött. Köszönöm ezt az élményt, megerősödtem önmagamban! (Júlia)

(szupervíziós csoportról) Különleges élmény volt nekem a mai nap. Az, hogy ebben a csoportban hogyan dolgozunk, és én hogyan tudok magamra figyelni. Hogy itt van idő arra, hogy megálljak és elgondolkozzak egy helyzetről, ami velem történt, és feltehetem azt a kérdést, hogy ez vajon ismerős-e, szoktam-e így működni máskor is. Ez a csoporton kívül még nem jutott eszembe, és sok új gondolat született ebből a kérdésből. Köszönöm, viszem tovább a gondolatokat! (Eszter)

(önismereti csoportról) Nem tudtam korábban, hogy mire jó egy önismereti csoport vagy az önismeret… Anyukám mondta mindig, hogy jó lenne, ha ismerném önmagam, mert akkor nagyobb lenne az önbizalmam… A csoportban tükröt tartunk egymásnak és segítjük a másikat, hogy biztonságban érezze magát, miközben megoszt egy fájdalmas, felkavaró vagy meglepő esetet, ami vele történt. Fontos, hogy bízom a csoporttagokban. Ez is új, mert alapban nagyon bizalmatlan vagyok. Azt hiszem a bizalom, és a többiek figyelme kellett ahhoz, hogy ne féljek belenézni a tükrökbe. Most úgy gondolom, hogy itt kezdődik az önismeret. (Zsófi)

(önismereti csoportról) A többiek jelenléte, figyelme segített abban, hogy mélyebben elgondolkozzam a problémán. Jó érzés és inspiráló volt a figyelem! (Sándor)

(önismereti csoportról) Az a gyakorlat, amivel a saját témánkat kellett egyre mélyebben átgondolni, nekem átütő volt! Tisztázott és rendbe rakott bennem sokmindent, és csak azon csodálkozom, hogy eddig hogyhogy ezt így nem gondoltam végig! (Tamás)

(önismereti csoportról) Jó volt magamról tanulni ebben a csoportban. Úgy érkeztem ide, hogy bizonytalan vagyok magamban, az életben, a munkámban. Most úgy érzem, hogy bátrabb lettem, mert meghoztam néhány döntést, ami fontos volt nekem és másképp látom magamat a munkahelyemen is. Sokat segítettek a többiektől kapott visszajelzések és a gyakorlatok: sokszor napokig gondolkodtam azon, hogy mi is történt velem itt a csoportban. Örülök, hogy kitartottam és végig itt voltam a találkozásokon, mert sok új energiát kaptam és magamról is többet megtudtam. (Dóra)

(karrier csoportról) Köszönöm a pozitív visszajelzéseket Tőled és a csoporttagoktól is! Úgy érzem, megerősödtem, nőtt az önbizalmam! És bár azért jöttem, mert az álláskeresésben kellett segítség, de sokat tanultam magamról. Például azt, hogy nyitottnak lenni jobb, mint bezárkózni. Ha nagyon negatív vagyok, ha arra fókuszálok, ami nem megy, amitől félek, akkor nem tudok előre lépni. Ha magammal szemben ennyire kishitű vagyok, akkor nem tisztelem magam. És ez látszik kívülről is… Azt hiszem,  ez is közrejátszott, hogy eddig minden állásinterjúmat kudarcosnak értékeltem. Jó volt az is, hogy hasonló problémákról beszélgettünk és éreztem, hogy nem vagyok egyedül. Az interjúra felkészülés izgalmas volt, jó volt ebben a segítő, támogató körben kipróbálni magam különféle helyzetekben. Már nem félek 🙂 (Anna)

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt