Konfliktuskezelési és mediációs készségek fejlesztése vezetőknek

A tréninget elsősorban azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik vagy most kerültek ilyen pozícióba, vagy már egy ideje vezetőként dolgoznak és szükségük lenne olyan technikák és módszerek megtanulására, amiket sikerrel alkalmazhatnak csapatuk vezetésében, a konfliktusok békés rendezésében.

A tréning során nagyon nagy hangsúlyt kapnak azok a témák, nehéz helyzetek, amiket a résztvevők hoznak. Célunk, hogy ezeket a hozott példákat nehézségekről, konfliktusokról, saját élményekről megosszuk a csoporttal, átbeszéljük és közösen feldolgozzuk, és megnézzük a lehetséges megoldásokat is.

A trénerek mediátori, üzleti, és non-profit tapasztalataikból merítve hoznak érdekes eseteket, de arra bíztatunk minden résztvevőt, hogy ők is készüljenek témákkal, mert a csoportos feldolgozás, önmagunk kipróbálása egy-egy szerepjátékban, a saját élmények visszajelzése rengeteg új tanulást, nagyobb megértést eredményez kapcsolatainkról, önmagunkról. 

2×2 napos tréning során a résztvevők  egyéni és kiscsoportos gyakorlatok, saját élményű tanulások segítségével sajátítják el azokat a konfliktuskezelési eszközöket, kommunikációs-, békülési és megegyezési technikákat, amelyek segítenek majd a konfliktusos helyzetek megfelelő kezelésében. A tréningen foglalkozunk az emberi kapcsolatok pszichológiájával, emberi játszmákkal, kapcsolat-típusokkal is. Megismerjük azokat a csoport-dinamikákat, amik a konfliktusok kialakulására figyelmeztethetnek, vagy éppen a konfliktusok elrendezését segíthetik. A konfliktusok hatással vannak mind az egyén, mind a munkahelyi szervezet vagy csapat életére, működésére, a dolgozok elköteleződésére, lojalitására. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a vezető képes legyen megfelelő eszközökkel, készségekkel, empátiával kezelni a kialakuló konfliktusokat, rendezni a vitákat és segíteni a csapatának, hogy jó légkörben tudják folytatni a közös munkát.

Ha további információt szeretne, keressen minket a lenti elérhetőségeinken! Szívesen találkozunk Önnel egy bemutatkozó beszélgetésre, ahol megismerhetjük igényeit, és bemutathatjuk a tréningünket részletesebben.

Munkahelyi képzéseket, csapat-coachingot, munkahelyi mediációt is válallunk!

    Az űrlap kitöltésével és elküldésével ön igazolja, hogy az Adatvédelmi Szabályzatot elolvasta és elfogadja.

    Lépj velünk kapcsolatba!

    Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

    Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt