Drimmer JuditSzupervízor-coach, Mediátor, Szervezetfejlesztő, Tréner

  Közgazdász, szervezetfejlesztő és szupervízor-coach vagyok. Emellett konfliktuskezelési tréner és mediátor végzettséggel is rendelkezem.  

  Fejlesztői tapasztalataimat az üzleti szférában szereztem: több, mint 15 évig egy nemzetközi vállalatnál üzleti tanácsadóként, szervezetfejlesztő-trénerként és vezetőként is dolgoztam. Jelenleg, a Transit Coaching alapító tulajdonosaként, karrier tanácsadással és HR tanácsadással foglalkozom, valamint önismereti csoportokat, tréningeket és változáskezelési tanácsadói projekteket is vezetek. 

  Hat éven át vezettem egy soknemzetiségű, kulturálisan is sokszínű csapatot, mely segített a gyakorlatban is megtapasztalnom az egyéni és csoport-folyamatok különféle stádiumait, a vezetői lét nehézségeit és kihívásait. Számos konfliktusos helyzetet sikerült megoldanom, és több változási folyamat részese voltam én magam is. A szervezet folyamatos növekedése mellett a legnagyobb sikernek azt tartom, hogy a csapatomban egy olyan légkört és szakmai közeget sikerült megteremtenem, amelyben alapvető érték volt az együttműködés és a folyamatos, nyílt kommunikáció.  

  Hiszek abban, hogy a konfliktusok kialakulásának egyik fő oka a kommunikáció hiánya. Éppen ezért coach-ként és mediátorként arra törekszem, hogy egy olyan elfogadó, szeretetteli, biztonságos környezetet teremtsek ügyfeleim számára, amely segít abban, hogy elinduljon egy párbeszéd önmagukkal (is) arról, hogyan kerültek ebbe a helyzetbe, mi is van most velük, és mire van szükség ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni. Konfliktuskezelési trénerként pedig olyan eszközöket és technikákat tanítok, amelyek sikerrel alkalmazhatók a hétköznapokban is. 

  Lépjen velünk kapcsolatba!

  Ha kérdése van, ossza meg velünk!

  Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt