Drimmer JuditTanácsadó, Tréner, Coach

  Közgazdász, szervezetfejlesztő és szupervízor-coach vagyok. Emellett konfliktuskezelési tréner és mediátor végzettséggel is rendelkezem.  Fejlesztői tapasztalataimat az üzleti szférában szereztem: több, mint 15 évig egy nemzetközi vállalatnál üzleti tanácsadóként, szervezetfejlesztő-trénerként és vezetőként is dolgoztam. Hat éven át vezettem egy soknemzetiségű, kulturálisan is sokszínű csapatot; és dolgoztam HR vezetőként és HR tanácsadóként is. Az utóbbi években pedig, a Transit Coaching alapító tulajdonosaként, elsősorban üzleti tanácsadással és coachinggal foglalkozom; de vezetek önismereti csoportokat, tréningeket és karrierfejlesztő csoportokat vagy egyéni karriertanácsadást is. Folyamatosan fejlesztem magam: 2018-ban a Watson Coach Iskolában cselekvés-orientált coach, 2019-ben ugyanitt team coach képesítést szereztem.

  A munkámban és a saját életemben is azt tapasztaltam, hogy amikor egy nagy változás elején vagy éppen a közepén vagyok, akkor nagy segítség lehet egy coach, aki ebben a folyamatban mellettem áll, támogat és kísér is egy darabig.  Mert bár mindannyian különbözőek vagyunk és különbözőképpen viszonyulunk a változásokhoz, egy coach segíteni tud abban, hogy megosszuk vele a változással járó lelki terheinket, dilemmáinkat, és jobban megértsük a változás okát, értékeljük az új helyzetet.

  Coachként pozitív életszemléletemmel, elfogadó, biztonságos, szeretetteli légkörben igyekszem segíteni ügyfeleimnek abban, hogy tudatosabban ránézzenek önmagukra, a ‘működésükre’, hiszen a tudatosság a kulcs a fejlődésben, a változásban. A közös munka során abban is támogatom ügyfeleimet, hogy felfedezzék és mozgósítsák belső erőforrásaikat; ezáltal megerősödik önbizalmuk, fejlődik önismeretük és képesek lesznek tudatos, önazonos döntéseket hozni életük fontos területein.

  Lépj velünk kapcsolatba!

  Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

  Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt