Drimmer JuditTanácsadó, Tréner, Coach

  Közgazdász, szervezetfejlesztő és szupervízor-coach vagyok. Emellett konfliktuskezelési tréner és mediátor végzettséggel is rendelkezem.  Fejlesztői tapasztalataimat az üzleti szférában szereztem: több, mint 15 évig egy nemzetközi vállalatnál üzleti tanácsadóként, szervezetfejlesztő-trénerként és vezetőként is dolgoztam. Hat éven át vezettem egy soknemzetiségű, kulturálisan is sokszínű csapatot, mely segített a gyakorlatban is megtapasztalnom az egyéni és csoport-folyamatok különféle stádiumait, a vezetői lét nehézségeit és kihívásait. Számos konfliktusos helyzetet sikerült megoldanom, és több változási folyamat részese voltam én magam is. A szervezet folyamatos növekedése mellett a legnagyobb sikernek azt tartom, hogy a csapatomban egy olyan légkört és szakmai közeget sikerült megteremtenem, amelyben alapvető érték volt az együttműködés és a folyamatos, nyílt kommunikáció.  

  Néhány éve a Transit Coaching alapító tulajdonosaként  karrier tanácsadással, HR tanácsadással foglalkozom; valamint önismereti csoportokat, tréningeket és változáskezelési tanácsadói projekteket is vezetek.  Folyamatosan fejlesztem is magam: jelenleg a Watson Coach Iskola cselekvés-orientált team coach képzésére járok.

  Coachként pozitív életszemléletemmel, és a tapasztalati tanulás, a szupervízió és a Watson coaching módszertanával dolgozom. Ügyfeleimnek elfogadó, biztonságos, szeretetteli légkörben igyekszem abban segíteni, hogy tudatosabban nézzenek rá önmagukra, a ‘működésükre’, hiszen a tudatosság kulcs a fejlődésben, a változásban.  A közös munka során abban is támogatom ügyfeleimet, hogy felfedezzék és mozgósítsák belső erőforrásaikat; ezáltal megerősödik önbizalmuk, fejlődik önismeretük és képesek lesznek tudatos, önazonos döntéseket hozni életük fontos területein.

  Lépjen velünk kapcsolatba!

  Ha kérdése van, ossza meg velünk!

  Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt