Tóth GyöngyvérSzupervízor, Coach, Tréner, Szervezetfejlesztő

  Szupervizorként, coachként, trénerként, szervezetfejlesztőként dolgozom. 16 éve foglalkozom csoportok vezetésével, 12 éve dolgozom diplomás szupervizorként és coachként mind egyéni, mind csoportos fejlesztési folyamatokban, valamint szervezetfejlesztési és felnőttképzési projektekben.

  Az elmúlt években elsősorban az Európai Unió által támogatott humánfejlesztési projektekben dolgoztam, többek között a gyermekvédelem, a fogyatékosügy, a szociális szolgáltatások területén, civil szervezetek szervezetfejlesztésében, nonprofit, állami és forprofit szervezetek teamjeinek, vezetőinek fejlesztésében, különböző, az esélyegyenlőséget támogató projektek, képzések, tananyagok fejlesztésében.

  A munkámban a változás lehetősége motivál, hiszek abban, hogy a változás, a fejlődés lehetősége mindannyiunk számára adott. Fontos elvnek tartom, hogy onnan kell indulnom, ahol a másik tart, és személyre szabottan alakítanom számára a tanulási teret. Fejlesztői munkámban alapvető érték az önazonosság és a hitelesség. Úgy vélem, a legfontosabb, amiben támogathatom ügyfeleimet, hogy képesek legyenek lelassítani, megállni, időt és figyelmet szánni arra, hogy megnézzék, mi is a helyzet velük, hol is tartanak, hogyan működnek különböző helyzetekben.

  Lépj velünk kapcsolatba!

  Ha kérdésed van, oszd meg velünk!

  Nem olvasható? Szöveg csere. captcha txt